søndag 31. august 2008

Følg med!


Det kan lønne seg å følge med her på bloggen i morgen;)

Vinner av utfordring #4

Da kommer endelig vinneren av utfordring #4, brads og bånd. Så mange kreative løsninger dere har fått til, kjempeflotte:) Tusen takk til alle som ble med på utfordringen!

Vinneren av premien fra Unik hobby er

.
.
.
.
.
.



Sianba!


Gratulerer så mye! Send meg adressen din på mail sukkersott@gmail.com, så får du snart premien din i posten.

Her er Sianba sine fire flotte bidrag:




Ha en flott kreativ uke alle sammen!:)

lørdag 30. august 2008

Vinner av #4

Bare kjapt innom for å si at vinner av utfordring # 4 kommer i morgen!:)

Takk for tålmodigheten og fortsatt god helg;)

fredag 29. august 2008

Utfordring # 5 Gjestedesigner # 2

Nå er vi glade for å kunne presentere vår andre gjestedesigner for dere!:)

Mange har nok sett Camilla sine lekre kort, enten på hennes egen blogg eller på en av utfordringsbloggene hun designer for. Her er litt om Camilla og hennes utfordring til oss!

Jeg startet i det små med kortlaging våren 2006. Og nå er det en hobby jeg nesten ikke kan leve foruten! Det som er så gøy med kortlaging, er at selv om stemplene er like, så er mulighetene nesten uendelige for hva du kan lage, og hva uttrykk du vil gi.

Jeg blir selv inspirert av andre sine blogger, og kort. Men jeg ser også på LO'er etter inspirasjon. Foto, interiørblader, og farger i naturen gir også inspirsjon. Noen ganger er det sånn at jeg bare setter igang med et kort, der jeg legger fram alt av himmel og jord som kan matche, og setter det sammen. Ofte må jeg ta bort en del pynt! Jeg er også veldig glad i å fargelegge motivene mine! Og da spesielt med Distress Ink.

Det er vanskelig å si hva som kjennetegner kortene mine, men jeg liker å gi de alle noe spesielt, en eller (helst) flere særegne detaljer. Jeg prøver ut nye farger og kombinasjoner hele tiden, noe som er veldig spennende! Kortlaging er for meg en form for terapi, der jeg slapper av etter en hektisk dag, og kan bare la tankene fare:)


Oppgaven min blir å lage et MAPPEKORT (Noen kaller det folderkort). Det er et kort til å ha stempeltrykk, penger og div. i.
Jeg har forslag til mål, men alle kan lage mappekortet sitt etter sine egne mål. Jeg har brukt fargene grønt & blått, fordi det er de fargene jeg liker best akkurat nå! Så tilleggsutfordringen blir å lage et mappekort med de fargene du liker best akkurat nå.



Her er Camilla sitt flotte kort




Takk for en flott utfordring, Camilla! Vi i DT har kost oss masse med å lage dette kortet, det er virkelig kjempemoro, så her er det bare å sette kreativiteten i sving!:)










Premien denne gang er stempelet "Charlotte riding raindeer" sponset av Whiff of Joy Stamps, og hvem har vel ikke lyst å ha dette i samlingen sin??:)


Så, finn frem papirer og kartong i dine favorittfarger for øyeblikket, lag et mappekort ut fra Camillas beskrivelser ovenfor og link direkte til bidraget ditt i kommentarfeltet under. Frist er som vanlig midnatt neste fredag.

Kos dere og lykke til!:)




lørdag 23. august 2008

Vinner Utfordring #3 Skisse #1

Så mange flotte bidrag denne gangen også, helt suverene kort dere lager!! Tusen takk til alle som deltar!:)

Det ble tilfeldig trekking denne gangen også, og den som vinner den flotte stempelplata fra Papirdesign er....


.
.
.
.
.
.
.
.
.

Anne May!!!

Gratulerer så mye! Send meg adressen din på mail (sukkersott@gmail.com) så kommer det snart lekre stempler i postkassa di:)

Og her er det flotte kortet Anne May deltok i utfordringen med:


Gleder meg til å se flotte bidrag denne uken også! Ha en fin helg!

fredag 22. august 2008

Utfordring # 4 Brads og bånd

Her kommer vår fjerde oppgave til dere!:)

Denne gangen er oppgaven ganske enkel, men det vil ikke si at du ikke kan gjøre noe kreativt med den! Du skal bruke brads og bånd på kortet ditt, og du må ha med 3 eller flere av hver. De kan være like eller ulike, bare det er brukt 3 stykker av hver. Vis oss gjerne kreative løsninger, vi er så spent på å se hva dere kreerer denne gangen:)

Her er noen ideer og litt inspirasjon fra DT






Premien denne gangen er sponset av Unik Hobby.

Vinneren får et flott tekststempel fra Unik hobbys egen design, Prima blomster og noen lekre charms til å bruke på kortene sine.


Frist er som vanlig midnatt neste fredag.

Lykke til alle sammen!:)

lørdag 16. august 2008

Vinner av utfordring #2

Tusen takk til alle dere som lager og deltar med flotte kort, dere er så flinke!:)

Denne ukens vinner er trukket tilfeldig. På bloggen vil vi noen ganger velge ut en vinner og noen ganger trekke tilfeldig. Da blir det rettferdig for alle.

Så, ukens vinner av det flotte Chick trio stempelet sponset av Papirplaneten er....


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Angella!! Gratulerer så mye!:) Send meg adressen din på mail (sukkersott@gmail.com), så får du snart premien i posten!

Her er de flotte kortene Angella lagde til Vennskaps-utfordringen



Jeg gleder meg allerede til å se alle kortene som kommer inn til skisseutfordringen:)





fredag 15. august 2008

Utfordring #3 - Skisse #1

Vi har allerede rukket å komme til utfordring nummer 3!:)

Denne utfordringen er en skisse, som du ser nedenfor. En skisse er et utgangspunkt, den skal være til inspirasjon, men den må være gjenkjennelig på kortet ditt. Den viser hvor motiv og evt. tekst skal være på kortet, men en sirkel trenger nødvendigvis ikke være en sirkel, den kan være en firkant, eller vise plassering av pynt. Det viktigste er at vi kan se noe fra skissen når vi ser på kortet ditt.

Igjen må jeg bare si at det er så mange flotte bidrag som kommer inn, håper dere blir med denne uken også!:)

Her er DT sine kort! Dere kan se flere bilder og detaljer av kortene i bloggene, disse finner du lett ved å trykke på navnet over kortet.



Vi har selvsagt en premie denne gangen også, og den som vinner får denne flotte stempelplata, Frida, sponset av norske Papirdesign.

Frist er som vanlig midnatt fredag, neste uke.

Lykke til alle sammen!:)