fredag 29. januar 2010

Utfordring #70 - Skisse og DesignerVikar

Det er fredag igjen og i dag er dagen da vi skal fortelle dere litt om vårt nye konsept. Men før vi gjør det så vil vi fortelle dere hvem som vant forrige ukes utfordring(#69 - Barnesang) og vinner et gavekort fra Crop Stop. Det ble :
Gratulerer så masse til deg Hilde. Send oss en epost til sukkersottblogg@gmail.com så sender vi deg detaljer om gavekortet!
Så er det på tide å fortelle dere om det nye konseptet vårt som vi har valgt å kalle DesignerVikar. Det går rett og slett ut på at den siste fredag i måneden så er det ikke vi i DesignTeamet som lager inspirasjonsbidrag, men vikarer. Det vil si at hver av oss designere velger seg en vikar som skal lage et inspirasjonsbidrag. Vi har valgt å gjøre dette for å få vist den store allsidigheten og kreativiteten det fins der ute i de skandinaviske kortlagerhjem. For hver gang vi har DesignerVikar, vil vi velge nye vikarer. Så det betyr at vi får sjansen til å vise frem masse talentfulle kortlagere hver gang vi har DesignerVikar. Kanskje er du den heldige som blir valgt som vikar neste gang?

Så over til ukens utfordring. Sponsor denne gangen er Inkido.
Premien er 14 HELT NYE mønsterpapirer designet av vårt DT-medlem Kristine, pluss 5 stempler. Papirene er helt nye og vinneren vil bli en av de første som får disse papirene.


Oppgaven denne uken er en skisse som er laget av Kristine. Den ser slik ut:
Og her er de aldeles nydelige inspirasjonsbidragene som våre aller første DesignerVikarer har laget. Nyt dem!
Gøril  er vikar for Marte:
Anja  er vikar for Pia
Jannhild er vikar for Kristine:

Kine vikar for Carina

Ida er vikar for Camilla
Hanne er vikar for Hanne :)


Så nå gleder vi oss til å se ditt/dine bidrag til skissen. Husk at fristen for å være med er neste torsdag kl 22:00, og at alle bidrag må leveres inn gjennom MckLinky(se nedenfor)!
Lykke til og så ønsker vi dere alle en god helg!

fredag 22. januar 2010

Utfordring #69 - Barnesang

"Fredag er ukas femte dag, og arbeidsukas siste. Fredag er oppkalt etter den norrønske gudinna Frigg, eller Frøya .... I eldre folketradisjonen var fredag en ulykkesdag. En skulle ikke starte på noe større arbeid denne dagen, for det ville ikke lykkes. en skulle heller ikke gifte seg på en fredag, eller begrave sine døde da. Paradoksalt forteller den eldre tradisjonen også at fredag var en god dag. Noen forklarer det med at fredag i førkristen tid var den norrøne guden Frøys dag. Frøy var fruktbrarhetens gud og til hans ære ble det holdt fester." (Wikipedia)

Vinneren av forrige ukes utfordring, og 3 herlige stempel fra Skogstokiga er......

Evy!


Et stilig kort, som feirer noe så herlig og etterlengtet som SOLA! Gratulerer, Evy - send oss din adresse på sukkersottmail@gmail.com, så får du premien i posten!




Denne uken er premien et gavekort med verdi $10 - sponset av CROPSTOP. De har mye lekkert å velge i, mange herlige MS puncher blandt annet! Her er det bare å henge seg på!


Utfordringen lyder som følger:

"Lag et kort eller annet prosjekt inspirert av en barnesang. Husk å skrive hvilken sang du har valgt!"

Og her ser du inspirasjonsbidragene fra oss i DT:

Fløy en liten blåfugl





Marte:
"Jeg har en tulle med øyne blå"
Margrethe Munthe

Camilla
"Å, var jeg en sangfugl"
R.Reineck






piabau-
Lille Peter Edderkop



"Lykkeliten"


Fristen er som vanlig torsdag neste uke kl 22.00.

Husk å laste opp bidrag til utfordringen til Mck.Linky. Og dere er selvfølgelig velkomne til å legge igjen "vanlige" kommentarer i kommentarfeltet ;)

fredag 15. januar 2010

Utfordring #68 - Feiring

Så var det fredag igjen, og tid for ny utfordring hos oss, men først til vinneren av sist ukes utfordring.
Det er så gøy å se at så mange ble med på sist ukes utfordring, og vi er imponert over alt det fine som har blitt laget!! Den heldige vinneren av stempel fra Faerie Song Art Stamps er

LINE


hun har laget dette flotte kortet



Gratulerer så mye!!
Send adressen din til  sukkersottblogg@gmail.com, så vil premien snart være på vei til deg.

Denne uken er temaet "Feiring". Lag et kort/prosjekt til noe vi feirer, dette kan f.eks. være 17.mai, valentine, bursdag, jul, ny baby, morsdag, farsdag, navnedag, bryllupsdag etc.
Her er det bare å slippe fantasien løs, det er mye man kan feire:)

Vi i designteamet har vært så heldige å bli sponset med stempel fra

Skogstokiga rubberstamps



Og vinneren av denne ukens utfordring vil få 3 nydelige stempel fra Skogstokiga; "Pojke med hjärta", "Flicka med hjärta" og "Hjärtan i kruka".




Her er våre bidrag for litt inspirasjon på veien









Pia:



Kristine:







fredag 8. januar 2010

Utfordring # 67 - Ekstravagansa

Vi i Sukkersøtt vil ønske dere alle et riktig godt nyttår og en super start på det nye året!
I anledning nytt år og nye muligheter feirer vi i dag nyåpning av bloggen.
Bloggen har fått nytt design og to nye medlemmer i designteamet :)
Vi vil også lansere et nytt konsept, men det er hemmelig ennå, og vi vil fortelle dere mer om dette snart!
Gled dere - det er mye spennende i vente!
Vi er stolte av å kunne presentere våre to nye designteammedlemmer!
Disse er ingen ringere enn Pia Bau og Daniel Askeland!

Jeg hedder Pia er 59 år bor i Danmark 20 km fra København. Jeg har en mand, datter, svigersøn og 2 dejlige børnebørn på 10 og 16 år. Jeg startede så småt med scrapbooking i august 2006 og blev hurtig grebet af denne skønne hobby. Et lille års tid senere begyndte jeg at lave kort inspireret af de mange udfordringsblogge rundt om på nettet. Jeg søger inspiration ved at deltage i udfordringer som gør at jeg kommer ud i nogle farver og teknikker jeg ikke selv ville have valgt og ved at besøge blogge som har samme hobby.Jeg bruger ofte mønstret papir, elsker pynt, har svært ved at begrænse mig, jeg bruger meget sværte, river og kradser papiret i kanterne, kan godt li' det slidte og lidt rustikke look men jeg synes ikke man kan sige at jeg har en bestemt stil men mine kort er nok meget pyntede og detaljerede og tit i duschede jordfarver. Jeg glæder mig til at være en del af Sukkersøtt designteamet og ser frem til mange spændende og sjove udfordringer.

Hei. Jeg er Daniel, 18 år gammel, og bor i Håkonshella et stykke utenfor Bergen. Akkurat for tiden går jeg siste året på videregående på Laksevåg VGS. En av mine største ambisjoner, er å bli grafisk designer, og neste år håper jeg på å kunne bli student ved Kunsthøyskolen i Bergen, hvor jeg planlegger å ta Bachelorgrad i Visuell Kommunikasjon. Med andre ord så liker jeg å lage ting med hendene, samtidig som det er gøyt å designe ting digitalt. Jeg liker godt å fotografere, men det har blitt mest fotografering av ting jeg lager på dette tidspunkt. Når det kommer til hobbyen, så vil jeg si at jeg liker aller best å lage kort og andre prosjekter, men scrapbooking klarer jeg også. Jeg håper at min tid hos Sukkersøtt blir fylt med mange flotte og gøye prosjekter, og at alle som er innom her, som liker å få seg en liten utfordring, presterer sitt beste! Jeg ser virkelig fram til å få jobbe med så dyktige kolleger som det er i Sukkersøtts DT!

Mottoet vårt for 2010 vil bli romslighet for ideer og tanker. Vi ønsker å være en blogg som fremmer kreativitet, og hvor følgere av bloggen kan komme med innspill og forslag.
Vi ønsker at bloggen skal være til inspirasjon og glede for alle dere flotte kreative sjeler der ute.
Vi vil fokusere på at oppgavene som legges ut i året som kommer skal være enkle, og åpne for forskjellige tolkninger, slik at så mange som mulig ønsker å delta i utfordringene våre.
Sponsor for årets første utfordring er Faerie Song Art Stamps.

De gir bort et gavekort på $20!

Som en heidundrende start og feiring av den nye bloggen er temaet for denne uken:
EKSTRAVAGANSA
Du står fritt til å tolke denne oppgaven; jål opp kortet ditt med hva du måtte ønske. Fjær, glitter, perler, gull, kroner, krystaller, bling, bånd, eller hva ditt hjerte måtte begjære!
Vi gleder oss til å se de fantastiske kreasjonen dere kommer opp med!
Her er litt inspirasjon fra vårt Design Team: